Skip to content

Catering

Ons verse assortiment bij u op locatie!

Catering door De Friterie

"Wij bereiden het eten vers bij u op locatie én ruimen alles weer op!"

Wij bieden diverse mogelijkheden om het eten op de door u gewenste locatie vers te bereiden. Tevens zorgen wij voor alle benodigde materialen. Inclusief personeel om alles uit te serveren en weer op te ruimen.

Vers bij u op locatie

Materialen regelen wij

Inclusief personeel

Wij ruimen op!

Ons aanbod voor catering

In samenwerking met Aardappelboerderij van de Giessen bieden we diverse foodtruck arrangementen aan. Al deze arrangementen kunnen volledig aangepast worden naar uw wens.

In 2016 heb ik, Pim van Heusden, de Friterie Vuren geopend. Dit had het jaar daarna direct succes met een 3e plek en eindcijfer 9 bij de landelijke AD Friettest. Kwaliteit en vers staan bij ons voorop, zo maken wij naast onze friet ook zelf diverse sauzen en snacks, en staan wij bekend om onze huisgemaakte burgers en stoofvlees. In 2020 wonnen wij de 1e plek bij de Nederlandse Horeca Prijzen en mogen onszelf de beste snackbar van Gelderland noemen. Daarnaast zijn wij door mijn achtergrond als chefkok gespecialiseerd in het bereiden van verse vlees, vis en vegetarische gerechten die u kunt toevoegen bij uw frietje. Dit noemen we ‘Loaded Fries’, friet met topping. In 2021 wonnen we een mooie prijs als finalist bij de Remia contest Beste Loaded Fries van Nederland.

Streekproduct

Onze prachtige aardappels (Agria’s) worden geteeld door Aardappelboerderij van de Giessen in Vuren, 300 meter van De Friterie vandaan. Iedere dag halen wij hier onze aardappels. Vervolgens worden deze in de zaak geschrapt, gesneden, voorgebakken en uiteraard op bestelling afgebakken.

Onze verse frites bleven niet onopgemerkt; sinds 2018 leveren wij dagelijks onze verse voorgebakken frites aan diverse horeca in de regio. Hierdoor kunt u bij diverse restaurants onze verse frites bij uw gerechten bestellen.

Foodtrucks

Sinds afgelopen jaar hebben wij 2 prachtige foodtrucks tot onze beschikking die voor meerdere doeleinden bestemd zijn. Het bakken van verse frites, snacks en mooie stukken vlees, vis en vega gerechtjes van de barbecue aangevuld met huisgemaakte salades. De mogelijkheden zijn oneindig en volledig aan te passen naar uw wensen!

Volledige verzorging van uw feest of partij

Ook voor de aankleding van uw feest of partij kunt u bij ons terecht, zoals het leveren van meubilair, verlichting, accessoires, verse sappen, frisdrank, wijn en bier. Wij plaatsen diverse (sta)tafels, partytenten en o.a. een mooie bar met personeel zodat wij u alle zorg uit handen nemen.

Catering aanvragen

Neem vrijblijvend contact met ons op.